Over Dynaview

DYNAVIEW is een onderzoeksplatform waarin het gehele onderzoeksproces is ondergebracht. De beheerder van het onderzoek heeft de mogelijkheid om bv. een steekproef uit te zetten, rapportages op te bouwen of data te exporteren naar SPSS, maar ook de planning van de (automatische) verzendingen is hierin opgeslagen. Klanten kunnen inloggen om de voortgang van hun onderzoek te bekijken, rapportages te downloaden of de resultaten online te vergelijken met spiegeldata om zodoende een benchmark te vormen.

DYNAVIEW is ontwikkeld om gebruikt te worden bij verschillende typen onderzoek, waarbij de manier van uitzetten (online, offline, interview, panel etc.) feitelijk niet uitmaakt. Het gehele onderzoeksproces inclusief de communicatie met de klant is in DYNAVIEW opgenomen.

Bij de ontwikkeling van DYNAVIEW heeft TRIQS de nieuwste technieken gehanteerd en daarom is deze applicatie ook geschikt om gebruikt te worden op bv. een iPad of een smartphone. Daarnaast is er rekening gehouden met verschillende browsers waardoor DYNAVIEW een echte multi-device applicatie is geworden.

TRIQS gebruikt DYNAVIEW voor het uitvoeren van haar onderzoeken, waaronder de verschillende CQI metingen, MTO’s en overige onderzoeken. Wilt u meer weten over dit onderzoeksplatform, neem dan contact met ons op.